Om oss – to fotografer

Etter at vi gikk i samme klasse på barneskolen og var “småkjærester” i all hemmelighet, er det helt uvirkelig å møtes igjen etter 25 år og bli forelsket ved første blikk. Lite visste vi om at begge hadde gått samme vei, blitt fotografer og hadde den samme kreative galskapen i oss.

Se også dette flotte bryllupet på Norefjell

Svein og Ragna. To fotografer.

Det var først når vi oppdaget at det umulige plutselig var blitt til en virkelighet, at forelskelsen og interessen for hverandre tok helt av. Det å dele livet med noen som er fanget av den samme lidenskapen for det å skape og oppleve at noe vokser frem og blir til virkelighet, det er lykke det! Tenk så heldige vi er som får lov til å dele nærheten vi har for hverandre og i tillegg være så heldige å få dele lidenskapen for fotografiet sammen. Det er nok derfor vi synes det er ekstra gøy å kunne få være din formidler av kjærlighet igjennom våre bilder.

Sjekk ut dette vinterbryllupet i Hemsedal

Vi er to fotografer som lever og jobber sammen i Ski. I brylluper utfyller vi hverandre og jobber i tospann. En ser til at hår, klær og sminke er perfekt, den andre jobber med selve fotograferingen.

Vi ønsker å ta godt vare på deg. Etter noen tiår som fotografer vet vi at kommunikasjon er det eneste verktøyet man virkelig trenger for å kunne lykkes fullt ut med vår jobb. Å kunne innfri forventningene dine, som kanskje nå står oppe i en av dine aller viktigste dagene på lenge, er det som gir oss lyst og motivasjon hver dag til å fortsette med jobben vår. Et hyggelig møte i forkant, en samtale om hva du tenker, lage en skisse og plan sammen på hva som ville være drømmebildet, eller bildene dine fra den store dagen – tror vi på som den beste for at du skal bli fornøyd når du setter deg ned og skal hente tilbake alle de gode minnene.

Jeløy radio er en fantastisk plass å ha bryllup. Se bilder her.

Send oss en mail, så setter vi av tid til et møte for å snakke igjennom ønskene dine. Vi tar på oss oppdrag i hele landet.

Beste hilsener fra oss, Svein og Ragna 🙂

Share this story