bryllupsbilder som ingen andres

- ETABL. -

- 1995 -

bryllupsfotograf ski og oslo

vi er her for å ta vare på dere

Vi holder til i Ski, og fotograferer også i Oslo og omegn. Etter noen tiår som fotografer vet vi at kommunikasjon er det eneste verktøyet man virkelig trenger for å kunne lykkes fullt ut med vår jobb. Å kunne innfri forventningene deres gir oss lyst og motivasjon hver dag til å fortsette med jobben vår. Dere står oppe i en av deres aller viktigste dagene på lenge. Det har vi all respekt for.

Forberedelsene vi gjør i forkant er viktig for at dere skal bli fornøyde. Et hyggelig møte i forkant, og en samtale om hva dere tenker er viktig. Vi lager en skisse og plan sammen på hva som ville være drømmebildet, eller bildene dine fra den store dagen. Dere skal være fornøyde når dere setter dere ned og skal hente tilbake alle de gode minnene.

Tilbakemeldinger

Jannecke Bugge

Når Svein jobber, er det lett å være foran kameraet. Han får deg til  slappe helt av, smile naturlig og ha det gøy på veien. Samtidig vet han å bruke all sin faglige kompetanse og har en profesjonell tilnærming til at hans oppgave er å fange miljø, stemning og formidle det budskapet vi ønsker at skal komme frem i bildene.

Både forberedelse, gjennomføring og resultat ble akkurat som vi ønsket!

Tusen takk!

Mikael Aurlien Karlsen

En kompetent løsningsorientert og behagelig hyggelig mann med godt humør og kunden i fokus med høy servicegrad.

Jeg kunne ikke vært mere fornøyde med vårt samarbeide. Vil anbefale fotograf Svein Brimi på det varmeste.

Planlagte øyeblikk

ingenting er overlatt til tilfeldighetene

Unikt og actionpreget

Min fremgangsmåte

gjennom samarbeid finner vi uttrykket dere vil ha

Jeg, Svein, er en bryllupsfotograf med en plan og jobber sammen med dere for at dere skal få de bildene dere ønsker dere. Jeg samarbeider med min kjære Ragna for at dere skal få best mulig resultat.

Mer en "bare" bryllupsbilder

opplevelsen skal også være spennende og gøy

Etter at vi gikk i samme klasse på barneskolen og var “småkjærester” i all hemmelighet, er det helt uvirkelig å møtes igjen etter 25 år og bli forelsket ved første blikk. Lite visste vi om at begge hadde gått samme vei, blitt fotografer og hadde den samme kreative galskapen i oss. Det var først når vi oppdaget at det umulige plutselig var blitt til en virkelighet, at forelskelsen og interessen for hverandre tok helt av. Det å dele livet med noen som er fanget av den samme lidenskapen for det å skape og oppleve at noe vokser frem og blir til virkelighet, det er lykke det! Tenk så heldige vi er som får lov til å dele nærheten vi har for hverandre og i tillegg være så heldige å få dele lidenskapen for fotografiet sammen.

Det er derfor vi synes det er ekstra gøy å kunne få være din formidler av kjærlighet igjennom våre bilder.

Du har kanskje sett bildene mine her...

la oss snakke

ta kontakt

Det er viktig at vi har det samme målet.

Ønsker dere morsomme, unike bilder, som er kun deres har vi et fint utgangspunkt for et samarbeid.

ta kontakt