Bryllup på Norefjell Ski & Spa

Bryllup på Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa / Jannicke & Marius / Olberg kirke / bryllupsfotograf

Året etter kjærestefotografering til invitasjonskortene, tok vi turen sammen opp til Norefjell. Her skulle vi gå igjennom alle detaljene til det som skulle bli et storslagent fjellbryllup. Location til de forskjellige planlagte bildene vi skulle lage ble funnet i og rundt Hotell Norefjell Ski & Spa. Hotellet ligger plassert midt inne i det naturskjønne fjellandskapet 800 meter over havet i Noresund.

Så var selve dagen kommet. Vi skulle følge brudeparet, Jannicke og Marius, med hvert vårt kamera fra sminke og påkledning inne på de respektive hotellrommene. Det var tidlig morgen lørdag 17. august. Tre forlovere på Jannicke sin side og to på Marius laget en elektrisk og herlig feststemning på inne på hotellrommet til brud og brudgom. Den gode stemningen varte helt fra de kom inn på rommene og til vi var klare til å reise ned til Olberg kirke.

Regn på bryllupsdagen

Det vi ikke hadde håpet på denne dagen var at det skulle striregne, og heller ikke at YR ikke lovet bedre noe særlig bedring i værsituasjonen utover dagen. Så og si alle locations til brudefotograferingen ble funnet i umiddelbar nærhet til dette vakre hotellet. Men akkurat nå lå det innpakket i tåke og regn. Vi hadde i forkant tatt høyde for at værgudene kanskje valgte å ikke være på vår side denne dagen. Derfor hadde vi laget en reserveplan, en plan B. Denne inneholdt aktuelle steder vi kunne fotografere på inne i hotellet. Men som brudgom, Marius så veldig riktig sa – det er aldri tåke oppe på fjellet og nede i bygda, der Olberg kirke ligger, samtidig. 

Se bilder fra Jeløy radio

Vielse i Olberg kirke

Kirken ble fylt opp med feststemte og glade gjester. Bruden ankommer kirken litt fremoverbøyd og tett fulgt av sin far som holdt en diger paraply for å ta av det aller meste av regnet.

Den høytidelige seremonien kunne starte og det forelskede paret ser hverandre inn i øynene og smiler lurt. Endelig var dagen kommet og de kunne si ja til hverandre og starte livet sammen som ektepar. Mot slutten av seremonien kikker jeg og brudgommen ut av det store vinduet i kirken nesten samtidig for å sjekke vært. Marius nikker forsiktig til meg med et lite diskret smil rundt munnen. Dette var bare for å bekrefte det jeg så og som vi ikke trodde ville skje denne dagen – det hadde sluttet å regne!! HURRA!! Til og med solglimt møtte Jannicke og Marius når de kom ut på kirketrappa og håndhilste på alle gjestene. Alle ideene vi hadde planlagt i forkant lot seg nå gjennomføre. Alle var vi litt adrenalinhøye over å kunne ta inn noen solstråler. Og ikke minst den særdeles gode stemningen dette skapte blant alle oss som fikk ta del i dette fantastiske bryllupet!

Takker så mye Jannicke og Marius for at dere valgte oss til å ta brudebildene av dere og for at fikk bli så godt kjent med dere!

Book oss til deres store dag. Finn ulike bryllupspakker her.

Share this story